Everybody Votes Channel Καφρίλα #4


Μία παγκόσμια ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με ερώτημα εαν πήγαμε για καφέ έστω μία φορά τον προηγούμενο μήνα (Οκτώβρη '09)...

Τα αποτελέσματα πραγματικά με ανησύχησαν με δύο τρόπους. Κατ'αρχάς τα αποτελέσματα:
48% πήγαν για καφέ 52% όχι...



Η πλειοψηφία της παγκόσμια νεολαίας που είναι σε θέση να έχει Wii και πρόσβαση στο Internet ΔΕΝ πήγε ολόκληρο μήνα για ΚΑΦΕ!!

Όσο τραγελαφικό και αν ακούγετε σε εμάς τους Έλληνες κάτι τέτοιο μπορεί να είναι σημάδια των καιρών. Ο Δικός σας Κάφρος ζεί στην επαρχία, στην επαρχία όπου κυκλοφορείς ότι ώρα της ημέρας θες, όπου θες χωρίς να φοβάσαι τίποτα. Τέτοια συναισθήματα και καταστάσεις σπανίζουν στις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Τρομοκρατία και τρομολαγνεία είναι τα κυριότερα συναισθήματα που ταλανίζουν τον απλό κοσμάκη.

Ακρίβεια και έλλειψη ρευστών το άλλο, και η εξάρτηση του διαδικτύου ως ένα τελευταίο σοβαρό αίτιο. Διότι όταν το e-socialising γίνετε το μοναδικό socialising, ε χέσε μέσα, έχει ο άλλος 450 φίλους στο φάσεμπουκ και ολόκληρο μήνα δεν βγαίνει ούτε για ένα καφέ με κανέναν από αυτούς. "Φίλοι" κατα τα άλλα...

Βλέπουμε στο chart τις 3 πρώτες χώρες που γαμήθηκαν στους καφέδες, Πορτογαλία Νέα Ζηλανδία Αυστραλία και φυσικά.... Ελλάδα.

Χώρες, τοποθεσίες, πολιτισμοί άσχετοι μεταξύ τους, (κατ'΄εξαίρεση Πορτογαλία - Ελλάδα), Trend και Pattern δε φτάνει το μυαλουδάκι μου να βρεί.

Οι 3 τελευταίες χώρες που είπαν τον καφέ καφεδάκι, και την έξοδο σχεδόν καθόλου είναι οι Γαλλία ο Παναμάς και η... Ιαπωνία!!
Και πάλι no trend και pattern.!.!.!
Καλά η Γαλλία γνωρίζουμε ότι καλπάζει η εγκληματικότητα και ο Παναμάς είναι φτωχή χώρα, αλλά τόσο χαμηλά; Η Ιαπωνία είναι γνωστό, όλοι κλειστοί στον εαυτό τους παρέα με τα νέα hypergadgets και τα χρησιμοποιημένα Panties από vending machines να αυνανίζονται στα μικροσκοπικά διαμερίσματά τους...

Ήταν ένα κάφρικο θέμα προς προβληματισμό... Food for thought που λένε και στο χωριό μου.

Σχόλια