Οδική Καφρίλα #2

Γαμώ το Ελλαδιστάν μου, γαμώ και την Ευρώπη που υπαγόμαστε. Σε λίγες μέρες μπαίνει το 2009 και κάποιοι καραγκιόζηδες και κάφροι καπνοπαραγωγοί αποφάσισαν να κλείσουν την εθνική οδό... ΠΑΛΙ!!


 

Που να τους χωθούν τα γαμοτρακτέρ τους στον βρώμικο πρωκτό τους, τους μπάσταρδους αγρότες που με έναν άκρατο φασισμό και μηδενικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ αποφασίζουν και κλείνουν την κεντρικότερη οδική αρτηρία της Ελλάδας σαν να ναι τσιφλίκι τους, κρατώντας στην ουσία την Ελλάδα σε ομηρία. Δε λέω, έχουν αιτήματα, δεν θα κρίνω αν είναι έγκυρα και δίκαια, δεν είμαι αρμόδιος και έτσι δεν έχω άποψη, αλλά για κανέναν καργιόλη αγρότη δεν θα δώσω δίκιο ώστε μέσα από την δική μου ταλαιπωρία και των συνανθρώπων τους να βρουν αυτοί το δικό τους.

 

Σε ανύποπτο χρόνο την κλείνουν σε ανύποπτο χρόνο την ξανανοίγουν, αυτήν την γαμημένη, χιλιομπαλωμένη και εδώ και δεκαετίες σε work in progress εθνική Αθηνών Θεσσαλονίκης. Βέβαια την Παρασκευή που πέρασα εγώ ο Καραμανλής ήταν ήδη εκτός Αθήνας με την εθνική κλειστή, Δευτέρα που επέστρεψα η εθνική ήταν ανοιχτή μέχρι να επιστρέψει η προεδράρα στην πρωτεύουσα, έπειτα την ξανάκλεισαν. (την δεύτερη φορά πρόλαβα, στάθηκα τυχερός, απλά τυχερός). Ρε μαλάκες, ειδικά ο Καραμανλής δεν έπρεπε να περάσει, αλλά αυτό απαιτεί στοιχειώδης νοημοσύνη.

Να αναλογιστούμε μόνο ότι 60% των αγροτών έχουν ψηφίσει ΝΔ και 40% Πασόκ…

Ε άντε και γαμηθείτε ρε πανίβλακες άρρωστοι τρόμπες που εμ τους ψηφίζεται εμ βγαίνετε για να διαμαρτυρηθείτε, Ηλίθιοι επαρχιώτες ζώα ανήμερα, Πρώτα μάθετε τρόπους, έπειτα βάλτε μυαλό, και στη συνέχεια συνειδητοποιήστε πως με τους συνανθρώπους σας δυσαρεστημένους από την ταλαιπωρία που τόσο απλόχερα τους προσφέρετε πόση και τι ανταπόκριση θα βρείτε.

 

Και άντε και έκλεισε η εθνική, που ήταν η γαμοαστυνομία πλην του σημείου που η εθνική ήταν κλειστή; Μας άφηναν έρμαια σε άγνωστους δρόμους μέσα σε βουνά και λαγκάδια φυσικά χωρίς πινακίδες φυσικά χωρίς φωτισμό, φυσικά χωρίς διευθέτηση του κυκλοφοριακού, μη ξεχνάτε, κεντρικότερος άξονας, νταλίκες, πούλμαν, και χιλιάδες αυτοκίνητα από δρόμους 10 μέτρων και 2 διαβάσεις τρένων στις οποίες αυτοκίνητα μποτιλιαρίζονταν πάνω στις γραμμές έως και 5 λεπτά, αν περνούσε το Intercity θα γινόταν της πουτάνας.


 Άντε ρε που χάνω τον χρόνο μου, Αφού τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, πουθενά δεν θα υπάρξει καλυτέρευση, θα μείνουμε απλά “ΕΛΛΑΔΑ”, εις τους αιώνες των αιώνων…. ΚΑΦΡΟΙ!!!!!! ®

Σχόλια

  1. Δηλαδή αυτόν τον δρόμο μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση και χωρίς ΛΕΚ το αποκαλούνε εθνική οδό; Το άλλο με τον Τοτό...;

    Εντάξει, κάφροι οι αγρότες (και γενικά ο οποιοσδήποτε) που με το «έτσι θέλω» κλείνουν τους δρόμους, όποτε και όσο τους καπνίσει, χωρίς προειδοποίηση. Αν ήταν γνωστό πχ, αυτήν την μέρα για αυτήν την ώρα κτλ θα είναι ο δρόμος κλειστός ένα δίκιο ίσως τους έδινα, αλλά έτσι όχι...

    Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι πάντως πως και ποτέ δεν έγινε καμία μήνυση από κάποιον που έμεινε έτσι σε μποτιλιάρισμα εξαιτίας των αγροτών. Δεν μπορώ να καταλάβω, το τρώμε τον μπούλο από τον κάθε μαλάκα, αλλά μόλις περάσει και φτάσουμε εκεί που θέλουμε το ξεχνάμε; Ίσως για αυτό ο κάθε μαλάκας νομίζει πως έχει το δικαίωμα να το ξανά κάνει οπότε θέλει...

    Για αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι GPS και περιπέτεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου