Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2014

Platinum #11 Assassins Creed IV: Black Flag [PS4]

Εικόνα
Μου αρέσει που το αρίθμησαν κιόλας... Είχα πει, Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μόνο που δεν είναι Assassin's Creed, και δεν είναι περίεργο που αφιέρωσα τις περισσότερες ώρες που έχω παίξει σε Assassin's Game. Βέβαια όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και αυτό μαστίζεται από Glitched -Online- Trophies που με οδήγησε στο να παρατήσω το παιχνίδι για καιρό. Όταν έστρωσε παρήλθε ο γάμος οπότε το τελευταίο τρόπαιο που είχα αφήσει ήταν ένα 100% Sync σε μία αποστολή για να τραβήξω το βιντεάκι.

Platinum #10 Watch_Dogs [PS4]

Εικόνα
Το δεύτερο Platinum του PS4 είναι το πρώτο στην μετά γάμου εποχή, και αυτό είναι άθλος από μόνο του. Δε χρειάζεται να πω κάτι, είναι ένα Open World Ubisoft Game... Αυτό που πρέπει να πω είναι ένα ευχαριστώ στον φίλο Δημήτρη Ποτόκια που μου δάνεισε επ'αόριστον το παιχνίδι ώστε να παίξω και εγώ το φτωχό, κλαψ λυγμ :'( Το παραδοσιακό βιντεάκι που συνοδεύει το τρόπαιο πρέπει να τονίσω ότι είναι πολύ βαρύ στην ακοή, το τελευταίο που έμεινε κόντεψε να με τρελάνει. Μόλις ανέβουν όλα τα Posts με τα χρωστούμενα τρόπαια, θα τα γυρίσω όλα πίσω στον χρόνο...

Strider και Δημήτρης Καζάκης

Εικόνα
Το τελευταίο Strider [PS4] λαμβάνει χώρα σε μία περιοχή που ονομάζεται Kazakh (προφανώς προφέρετε Καζάκ, αλλά το μυαλό μου έχει κολλήσει σε αυτόν...)

Είναι κάποια παράδοση ή νόμος...

Εικόνα
... να λέει πως πρέπει να αποκτήσεις αυτό: Μόλις πατήσεις στην τρίτη ηλικία;

Χωρίς Σχόλιο...

Εικόνα
...

Android Home Screen + Extreme καιρός.

Εικόνα
Αλλάζω τόσο συχνά Firmwares στο Xperia Z που δεν αναλώνομαι σε κάποιο επιτηδευμένο Theme, το αφήνω απλό λιτό και λειτουργικό! Στην προκειμένη περίπτωση τα Screenshots είναι από την ίδια μέρα, με το 40άρι και το High Score του... Απλό xperia kitkat theme Πάνω, Lego Xperia Theme κάτω. Επίσης φαίνεται ένα xposed mod, Κόκκινο κεντρικό ρολόι + αλλαγμένα Nav Buttons, όπως επίσης και απόκρυψη εικονιδίων στην Notification bar, όπως Wifi, Alarms κλπ... Στο Lego themed Home Screen παρατηρείται ένα Gap μεταξύ Nav Bar & εικονιδίων... είναι επειδή έχω μειώσει το Pixel Height - και αυτό με Xposed mod - Σημείωση, το ρολόι δεν είναι πάντα κόκκινο, το έχω μοντάρει ώστε όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet να είναι Default λευκό και μόλις συνδεθεί να αλλάζει σε Custom χρώμα (Κόκκινο)

Ατυχές...

Εικόνα
... το όνομα με το επάγγελμα!