Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2012

To hair gel των X-Μen [Καφρίλα]

Εικόνα
Είναι γνωστό της πάση ότι οι X-Μen χρησιμοποιούν Wellaflex! Βέλαφλεξ για μεταλλαγμένους. Wella, γιατί το hairstyling δεν κάνει ρατσιστικές διακρίσεις!

Super Street Fighter IV 3DS [Ευρήματα]

Εικόνα
Έτυχε να πέσει ο προαναφερθέν τίτλος στα χέρια μου για ένα σαββατοκύριακο και μου έκανε εντύπωση μία πίστα... ή μάλλον η περιγραφή της: Πρόκειται για την πίστα Snowy Rail Yard η οποία είναι η πίστα του Zangief, που όλοι ξέρουμε ότι είναι Ρώσος. Έλα που όμως ενώ στην δεύτερη εικόνα "δείχνει" μία τυχαία περιοχή της Ρωσίας η περιγραφή λέει "Europe"! What the Fuck Capcom?

Αγγελοπουλικοί Χρόνοι [Καφρίλα]

Εικόνα
Απλή αγνή καφρίλα σήμερα, Καφετέρια στο περιστέρι, από την ονομασία της δεν διαφεύγουν ούτε οι παραδοσιακοί πλέων... "Αγγελοπουλικοί χρόνοι" ώστε να δεήσει η γκαρσόνα να μας πάρει παραγγελία και φυσικά να την παραδώσει. Όσο αφορά το αποτέλεσμα; Μάλλον "ψόφιο" αφού τους καφέδες ούτε νεκρός δε τους πίνεις και οι τιμές; Λιβάνι...... 4,80 το καπουτσίνο φρέντο; γαμώ το κέρατό μου τι είσαι παγωτατζίδικο εν μέσω της ερήμου ρουμπαλ-κάλι; Άστα διάλα, να πινόταν τουλάχιστον χαλάλι. Αγγελόπουλε θεός να σε συγχωρέσει, η καφετέρια αυτή πάντως όχι!

Τα "παίρνω" με το Resistance 3

Εικόνα
Πριν λίγο καιρό είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με το Resistance 3 ένα σαββατοκύριακο, οπότε με το που σχολάω Σάββατο μεσημέρι πάω και νοικιάζω το παιχνίδι με σκοπό να αρχίσω το παιχνίδι κατευθείαν... αμ δε! Για το Βίντεο αυτό: Χρειάστηκαν 40 λεπτά να ξεκινήσω να παίζω,  Ένα PlayStation 3 Το Resistance 3 από τα seven το Netvertible S10-3t για χρονόμετρο το Xperia Neo V για τις φωτογραφίες το Desktop PC μου και 2 ώρες για να φτιάξω το βίντεο Ευχαριστώ για την κατανόηση, ήταν μία πρώτη προσπάθεια.

Παρασκευή και 13... και ό,τι θυμάμαι χαίρομαι!

Εικόνα
Ένεκα της ημέρας είπα να γράψω κάτι ψαγμένο, αλλά επειδή βαριέμαι θα ανεβάσω δύο φωτογραφίες που τράβηξα στις 25 Μαρτίου και βαριόμουνα τότε να ανεβάσω. Άμα έχεις τέτοιους πατριώτες τι να τους κάνεις τους εχθρούς... Επειδή δεν γνωρίζω, από που και ως που Ισραηλιτική κοινότητα καταθέτει στεφάνι στην εθνική μας εορτή; να μην αρχίσω τίποτα ρατσιστικά δεν είναι το στυλ μου... -Ρίχνοντας χολή - Παρασκευή και 13 εν μέσω χριστιανικής εορτής...

Έγραψε! [Α123456]

Εικόνα

Νέα ευρήματα [MUD]

Εικόνα
Είπα να δοκιμάσω ένα νέο παιχνιδάκι με μηχανές, στη πρώτη οθόνη πριν ξεκινήσεις τον πρώτο αγώνα έχει την επιλογή αναβάτη... Πάρ'το Devil Handsign με'στη μάπα... με κερασάκι νεκροκεφαλή. και αφού επιλέξεις χαρακτήρα ξεκινά ο αγώνας, και Ω τι βλέπουν τα ταλαιπωρημένα α-στιγματισμένα ματάκια μου; Ε άντε μου στο Διάολο γαμόπουστρες, ΕΜΕΤΟΣ απλά.

Τα στρουμφάκια βγαίνουν τσάρκα...

Εικόνα
...και πάνω απ'όλα κρατούν σωστή θέση στο οδόστρωμα! Για σύγκριση, εγώ είμαι προβλεπέ, πάνω στη γραμμή! Δε χρειάζεται να πω αν κρατάνε το όριο ταχύτητας...