Καφρίλα πΟΤΕ


Πλέων ισχύει στο ακέραιο. Οι πάροχοι είναι για τον πούτσο.

 

Για την Vodafone και την Wind έχω μιλήσει στο παρελθόν, ας αναφερθώ στoν όμιλο ΟΤΕ αυτή τη φορά.

 

*Cosmote και what's up...

Whats up dear cosmote και μας έχεις γαμήσει με τις αποσυνδέσεις την χάλια ποιότητα σήματος και την εν γένει τραγελαφική εικόνα παρόχου;

Την Wind κοροϊδεύαμε που κυκλοφορούσε το ανέκδοτο δεν έχεις σήμα ούτε στα γραφεία τους, για την cosmote πλέων ισχύει.! μετρούσα τις προάλλες, 28 απανωτές προσπάθειες να πιάσω γραμμή!!!!!!! μα να είμαι στο παρα 1 να σπάσω το κινητό που δεν μου φταίει, όταν τελικά πιάνω γραμμή ξεσπάω στον ομιλητή της άλλης άκρης ο οποίο δεν φταίει ούτε αυτός, και όταν καλώ εξυπηρέτηση να βρίσω αυτούς που πρέπει... τι περίεργο δεν βρίσκω γραμμή.

 

Cosmote, Είστε ένα Μπουρδέλο (ένα μεγάλο συγνώμη στα μπουρδέλα)

 

Συν της άλλης η απάτη του 2009 με τα 10 € εφάπαξ και 1000'&sms ανα μήνα εκτός του ότι δεν εφαρμόστηκε σε μένα (πάνε 10 €) έχουν φτάσει στο inboxν του Blog και άλλα παράπονα.

Εύγε λοιπόν και σε σένα κυρα κοσμοτέ, πουτάνα κλέφτρα, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

 

* ΟΤΕ και ConnX, ουυυυυ καλά, εδώ και αν έχει ψωμί. 13/5 απεστάλη από μένα mail στην online υπηρεσία 134 για να ενημερωθώ για τις νέες προσφορές connx και για το αν συγκεκριμένος αριθμός σταθερού επιτυγχάνει αξιοπρεπείς ταχύτητες ΄'ωστε να προχωρήσω σε αγορά υπηρεσιών connx.

 

Απάντηση έλαβα σήμερα 22/5, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ με γράψανε στα αρχίδια τους, και η απάντηση; εκδηλώσατε ενδιαφέρον για το πακέτο των 8ΜΒit, στον συγκεκριμένο αριθμό η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα είναι 3,5 και η πραγματική 2,8. (3 χιλιόμετρα από πλησιέστερο dslam και το σπίτι είναι 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης)

 

Δηλαδή μου λένε ΕΥΘΑΡΣΩΣ αγοράζεις 8 ΜBit και έχεις σπίτι σου 2~2,5 ΕΥΓΕ και σε σένα ρε μπουρδέλο ΟΤΕ και Doiche Tellecom. Για τον πούτσο όλοι άι σιχτίρ μπανανία και ελλαδιστάν

 


Να σας σαπίσουν οι οπτικές, να σας καούν τα κινητά, να πιάσουν τα πληκτρολόγιά σας γλοιώδη μάκα, να πάρουν φωτιά τα ρούτερ σας. να πάτε να γαμηθείτε.

 

Εγώ είμαι ο Κάφρος κατα τα άλλα............

 

 

Σχόλια

  1. Deutsche Telekom, bitte :P

    Καλά, με τα σκάνδαλα που έχει ήδη η DT για πούλημα ή χάσιμο προσωπικών δεδομένων στην Γερμανία, αναρωτιέμαι πότε θα έρθει και το sequel στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου